Automatske Rampe Beograd.  Dizajnirane da budu dugotrajne, naše rampe i parking barijere nude potpuno bezbednu kontrolu pristupa u bilo kojoj vrsti okruženja. U našoj ponudi imamo nekoliko različitih modela automatskih rampi koje se razlikuju po dizajnu, funkcijama, veličini, brzni otvaranja. Automatske rampe uglavnom funkcionišu kroz kretanje od 90 stepeni pri otvaranju i zatvaranju. Postoje različite opcije koje treba uzeti u obzir prilikom određivanja tipa Automatske rampe koji odgovara zahtevima koji se postavljaju.

Automatske Rampe

Dizajnirane da budu dugotrajne, naše rampe i parking barijere nude potpuno bezbednu kontrolu pristupa u bilo kojoj vrsti okruženja.

Automatske rampe se podižu i spuštaju veoma brzo i predviđene su za upotrebu na mestima sa velikom frekvencijom i velikom širinom prolaza:
javni parkinzi, trgovački centri, hoteli, bolnice, zabavni parkovi, autobuske i železničke stanice, isl. gde je potreban način sprečavanja neovlašćenog pristupa vozilima i kontrola protoka saobraćaja.

automatske rampe beograd
automatske rampe beograd

Automatske Rampe Beograd .  Dizajnirane da budu dugotrajne, naše rampe i parking barijere nude potpuno bezbednu kontrolu pristupa u bilo kojoj vrsti okruženja. Automatske rampe se podižu i spuštaju veoma brzo i predviđene su za upotrebu na mestima sa velikom frekvencijom i velikom širinom prolaza: javni parkinzi, trgovački centri, hoteli, bolnice, zabavni parkovi, autobusker, govački centri, hoteli, bolnice, i železničke stanice, isl. gde je potreban način sprečavanja neovlašćenog pristupa vozilima i kontrola protoka saobraćaja.

SMART AUTOMATIC

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Smart Automatic nudi svojim kupcima.

U našoj ponudi imamo nekoliko različitih modela automatskih rampi koje se razlikuju po dizajnu, funkcijama, veličini, brzni otvaranja.

Automatske rampe uglavnom funkcionišu kroz kretanje od 90 stepeni pri otvaranju i zatvaranju. Postoje različite opcije koje treba uzeti u obzir prilikom određivanja tipa Automatske rampe koji odgovara zahtevima koji se postavljaju.