USLUGA 2

Vestibulum ut efficitur nibh. Integer rhoncus nunc eu massa dignissim molestie. Pellentesque blandit eros vel dolor finibus mattis. Nulla rhoncus hendrerit justo, a aliquam ex blandit quis. Nam odio nisl, scelerisque sed lobortis id, lobortis at ante. Aliquam varius et lacus vel varius. Vivamus efficitur nec massa a faucibus. Nam ut velit tortor. Suspendisse lacinia vehicula nisi, at gravida purus porta et. Cras tristique massa libero.

GET IN TOUCH

SENZORSKA VRATA

Senzorska vrata obezbeđuju smanjenje troškova, veću produktivnost, konzistentnost, pouzdanost i sigurnost.

Senzorska vrata su veoma praktično i elegantno rešenje u objektima velike frekfencije ulazaka i izlazaka. Izrađuju se od aluminijumskih profila i sadrže specijalnu automatiku koja pokreće vrata. Vrata se opremaju automatikom najnovije generacije sa senzorom pokreta u zoni vrata,koji aktivira mehanizam za otvaranje vrata.

Kupac je u mogućnosti da izabere izgled i boju. Naša usluga podrazumeva izradu i montažu.

BESAM je proizvodjač senzorskih vrata broj jedan u svijetu,  Smart Automatic  je  potpisao ugovor o distribuciji ugrandji i servisu istih, tako da sa nama dobijate svetski proizvod broj jedan.

SMART AUTOMATIC

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Smart Automatic nudi svojim kupcima.

Senzorska vrata se odlikuju se modernim dizajnom, kompletnim i efikasnim tehničkim rešenjima kako u pogledu bezbednosti i dugogodišnjeg rada tako i u pogledu energetske efikasnosti.

Sva naša senzorska vrata odlikuju se izuzetnim karateristikama, veoma su jednostavna za ugradnju i upotrebu i imaju mogućnost programiranja tako da u potpunosti ispune sve vaše zahteve. Senzorska vrata koriste se na svim javnim objektima kao što su bolnice, aerodromi, hoteli, benzinske stanice, tržni centri itd.
Mogu biti jednokrilna (levo ili desno otvaranje) i dvokrilna vrata. Bilo da su jednokrilna ili dvokrilna vrata, čista širina prolaza može biti od 900mm do 2800mm.